Το βιβλίο καριέρας που πρέπει κάθε εργαζόμενη γυναίκα να διαβάσει

Όταν ξεκινάς να μπαίνεις στον κόσμο της εργασίας, τείνεις να αισθάνεσαι αρκετά σίγουρη πως μπορείς να κάνεις  και να αναλάβεις τα πάντα. Αλλά υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις (ή ακόμη καλύτερα, που δεν γνωρίζεις πως δεν τα ξέρεις). Η συλλογή των βιβλίων καριέρας, μπορεί να είναι ή να μην είναι ψηλά στην “to do λίστα” σου – στην αρχή ή σε οποιοδήποτε στάδιο της καριέρας σου – αλλά υπάρχουν πολλά εκεί έξω που μπορείς να μάθεις και που θα κάνουν αμέσως τη διαφορά, σε όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας σου.

Αν βρίσκεσαι στην αρχή της καριέρας σου ή αν κάνεις μετάβαση σε μια καινούργια (ιδιαίτερα σε δημιουργικό πεδίο), τότε το Little Black Book: A Toolkit for Working Women, από την ιδρύτρια του Women Who, Otegha Uwagba, είναι must-read. Αν και μερικές από τις συμβουλές που περιλαμβάνονται στο βιβλίο μπορεί να σου φαίνονται προφανείς ή να είναι πολύ γνωστές σε σένα, ποτέ δεν κάνει κακό ένα φρεσκάρισμα σε όσα μπορείς να αξιοποιήσεις στο έπακρο, ώστε ν’ απογειωθεί η καριέρα σου.

Όποιος κι αν είναι ο τομέας σου, το βιβλίο θα σε γεμίσει με συμβουλές γυναικών, διαφόρων ειδικοτήτων, που πετύχαν αξιόλογα πράγματα στην καριέρα τους και που ίσως θελήσεις να πετύχεις κι εσύ μια μέρα.