5 προϊόντα ομορφιάς, που αξίζουν και το τελευταίο σου ευρώ

Πολλές είναι οι φορές που το budget μας δεν είναι επαρκές για μία έξτρα αγορά. Όμως είναι κι αυτές οι φορές που αξίζει να δώσεις και το τελευταίο ευρώ σου σε κάποιο καλλυντικό προϊόν που θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά σου.

Lip Balm

Tα Baby Lips προσφέρουν εντατική φροντίδα και 8ωρη ενυδάτωση. Περιποιούνται τα χείλη σου και αφήνουν μια αίσθηση μοναδικά απαλή. Θα τα βρεις σε πολλές και διαφορετικές εκδοχές. Το συγκεκριμένο είναι το Hydrate, χωρίς χρώμα.

Τιμή: 3.95 ευρώ

Cool eye stick

To πολύ δροσερό αποτέλεσμα, δίνει αυτομάτως μια αίσθηση ξεκούρασης! Περιέχει στη σύνθεσή του εκχύλισμα μπαμπού και θαλασσινού νερού που ψύχεται και αποσυμφορίζει τα ΙΪΙ σου μάτια. Για πιο άμεσο κι εντυπωσιακό αποτέλεσμα φύλαξέ το στο ψυγείο. Αποκλειστικά στα Sephora.

Τιμή: 10.95 ευρώ

Concealer

Αυτό το ανάλαφρο concealer της NYX καλύπτει τις ατέλειες, τις δυσχρωμίες και τους μαύρους κύκλους, εξασφαλίζοντας πάντοτε ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Δεν είναι να απορεί κανείς που το Concealer Wand είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σημερινά προϊόντα.

Τιμή: 8,25 ευρώ

 

Μakeup

Δεν μπορεί να μην έχεις ακούσει για το Double Wear Nude Water Fresh Makeup SPF30 της Estee Lauder. Είναι τόσο ελαστικό που ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου και δεν σπάει. Επίσης, έχει SPF30 και είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά ώστε παράλληλα με την κάλυψη να σου χαρίζει την προστασία μιας αντηλιακής και την αντιοξειδωτική δράση μιας κρέμας.

Τιμή: 47.50 ευρώ

Cream Blush

Και ναι, ήρθε η ώρα και για challenge shopping! Με το cloud paint της Glossier, το ρουζ θα γίνει η πιο εύκολη συνήθειά σου. Θα το βρεις σε έξι αποχρώσεις αλλά για την ώρα δεν γίνονται αποστολές στην Ελλάδα οπότε θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις κάποια καλή φίλη από το εξωτερικό ώστε να φτάσει στα χέρια σου. Καλή τύχη!

Tιμή: 18 δολάρια